Opleidingen en stages

Er zijn volop opleidings- en stageplekken, ook -of juist- voor zij-instromers: mensen die een andere loopbaan hebben, maar die geïnteresseerd zijn in het werken in de ouderenzorg. Levenservaring telt bij ons ook. Onder het kopje vacatures vind je alle vacatures, stages, opleidingsplekken en onze vraag naar vrijwilligers.

Op zoek naar een boeiende stageplek of een BBL-studie die aansluit bij jouw ambities?

Heb je een interessante opleidingsvacature of stageplek gezien en denk je dat jouw talenten goed passen binnen Het Hoge Heem? In beide gevallen nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Informatie over hoe je kunt solliciteren op specifieke stageplekken of BBL-studies vind je terug in de desbetreffende vacatures. Er starten nieuwe groepen in de maanden februari en september.

Staat er momenteel geen specifieke stageplek of BBL-studie vermeld die bij jouw wensen aansluit, maar ben je wel enthousiast over de mogelijkheid om bij ons te leren en te groeien? Een open sollicitatie voor stages en opleidingen is altijd welkom! Stuur je motivatie en cv naar praktijkopleiding@hethoogeheem.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als leerling of stagiair(e) en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst. Wees welkom!

Alyda Norbruis

Geboren knokker

“Samen met mijn zusje ben ik 3 maanden te vroeg geboren. Ik had een hersenbloeding bij de geboorte die leidde tot cerebrale parese (e..

Lees verder