Behandeling en begeleiding

In Het Hooge Heem streven we ernaar om een compleet en uitgebreid zorgaanbod te bieden, waarbij behandeling en begeleiding centraal staan. Onze eigen behandeldienst verzorgt diverse medische en paramedische behandelingen, zowel in het verpleeghuis als bij mensen thuis.

Een team van deskundigen

Onze behandeldienst bestaat uit een toegewijd team van professionals, waaronder specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, psychologen, geestelijk verzorgers, diëtisten, logopedisten en fysiotherapeuten. Met elkaar bieden we een uitgebreid medisch vangnet om alle voorkomende medische en emotionele uitdagingen op te vangen.

Persoonlijke zorg op maat

Graag leren we jou goed kennen, zodat we de ondersteuning perfect kunnen aanpassen aan wat jij gewend bent om te doen en wat jij belangrijk vindt. Wanneer we alle aspecten in jouw persoonlijke omgeving goed in kaart hebben gebracht, kunnen we een passend zorgplan opstellen. Vertel ons wat je graag doet. Wat je prettig vindt. Waar je blij van wordt.  Wij stemmen onze professionele aanpak af op jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het zorgen voor de medische kant, emotionele ondersteuning, voedingsadvies of revalidatie, we organiseren behandeling en zorg rondom jou.

Zinnige zorg

Al onze inzet is gericht op het zorgen voor een fijne dagbeleving van onze bewoners. Welzijn en behandelingen gaan hand in hand als het gaat om het lichamelijk en geestelijk comfortabel invullen van de dag.

Aanmelden voor behandeling en begeleiding

Wanneer u in het verpleeghuis woont, is behandeling en begeleiding een vast onderdeel van onze zorg. De coördinator hiervoor is de verpleegkundig specialist. Deze staat in nauw contact met de specialist ouderengeneeskunde en andere professionele behandelaars.

Wanneer u thuis woont, gaat behandeling via uw eigen huisarts.