Wonen in het verpleeghuis

Wanneer zelfstandig thuis wonen niet langer mogelijk is vanwege lichamelijke aandoeningen, dementie of andere psychische uitdagingen bieden wij een warm en zorgzaam thuis, waar verpleeghuiszorg samengaat met een huiselijke sfeer in een modern en prettig gebouw.

Een zorgzame en huiselijke omgeving

Ons doel is om je een plek te bieden waar je je thuis voelt, ondanks de veranderingen in jouw woonbehoeften. Wanneer zelfstandig wonen niet langer haalbaar is, staan onze deuren open om je te verwelkomen. Onze appartementen zijn geschikt om alleen of met partner te wonen. Om hier te komen wonen is een WLZ-indicatie nodig. Deze kun je aanvragen via CIZ.nl. 

Afdelingen

Het Hooge Heem is een woonzorgcentrum met 4 woonlagen in twee vleugels (Oost en West) en een aparte afdeling Zuid. Elke vleugel beschikt over afdelingen voor groepswonen en afdelingen voor individueel wonen. Elke afdeling heeft een huiskamer voor gezamenlijk gebruik.

De zorgappartementen in Het Hooge Heem zijn geschikt om alleen of samen met een partner in te wonen (partneropname). Beiden hebben dan een WLZ-indicatie nodig.

Binnen Het Hooge Heem kennen we twee vormen van wonen: groepswonen (hier wonen voornamelijk mensen met psychogeriatrische problemen) en individueel wonen.

Voorzieningen 

In Het Hooge Heem bieden we meer dan alleen zorg; we streven ernaar om jouw leven zo aangenaam mogelijk te maken. Onze appartementen zijn geschikt om alleen of met partner te wonen en jouw familie, vrienden of andere naasten zijn van harte welkom. Daarnaast bieden we een scala aan voorzieningen die het dagelijkse leven vergemakkelijken en verrijken.

Vragen of aanmelden

Neem contact op met onze instroomcoördinator, Carin Haan-Hertsenberg, voor meer informatie en begeleiding bij het aanvragen van de juiste WLZ-indicatie.

Contact