Eten en drinken

Lekker en samen eten is een belangrijk moment van elke dag. Op een aantal afdelingen koken we zoveel mogelijk samen en eten we aan een grote tafel in de huiskamer. Onze maaltijden maken we van verse en lokale producten. Net als thuis.

Samen eten

Op de afdelingen voor groepswonen wordt door de medewerkers samen met bewoners gekookt en gegeten in de huiskamer. De bewoners van de andere afdelingen eten gezamenlijk in het restaurant van Het Hooge Heem.

Er wordt dagelijks vers gekookt. Het Hooge Heem beschikt over een professionele keuken en een gezellig restaurant waar je ook met jouw familie gebruik van kunt maken. Het keukenpersoneel kan ook de hapjes en drankjes verzorgen als je iets te vieren hebt. In deze folder vind je al onze mogelijkheden.

Openingstijden restaurant

In het restaurant van Het Hooge Heem zijn ook mensen van buitenaf welkom. Het restaurant is elke dag geopend van 12.00 tot 13.00 uur en op dinsdagavond en donderdagavond van 17.00 tot 18.30 uur. Dagelijks is er keuze uit twee menu’s. Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer dan via reserveringen@hethoogeheem.nl 

't Winkeltje

In het restaurant bevindt zich een klein winkeltje. In dit winkeltje kunnen boodschappen voor dagelijks gebruik gehaald worden.