Werken

We zijn meer dan werkgever alleen. We hebben namelijk ook oog voor vitaliteit en duurzaamheid, werkplezier en werkgeluk en we hebben veel aandacht voor het coachend begeleiden van elkaar. Het levensgeluk van onze bewoners hangt sterk af van het levensgeluk van onze medewerkers.

Past deze kijk op werk ook bij jou? Neem gerust contact op met ons en dan kijken we samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Baan op maat

We werken met de kernwaarden Gastvrij, Vertrouwd en Samen. We verwelkomen iedereen met persoonlijke aandacht. Of iemand nu langere tijd bij ons woont of af en toe bij ons aanschuift. Onze medewerkers komen uit de buurt en vormen een onderdeel van de gemeenschap van Het Hooge Heem en omgeving. Hierdoor voelt iedereen die bij ons binnen komt zich snel thuis en gezien.

We werken zonder managementlagen in de organisatie. Hierdoor is er veel ruimte voor ieders autonomie en zetten we in op het ontwikkelen van ieders kwaliteiten.

Wendy Adu

Van Ghana naar Grootegast

Wendy is geboren in Ghana en op 6-jarige leeftijd vanuit Accra naar Grootegast gekomen, samen met haar grote broer. “Het onderwijs..

Lees verder
Ina Delies

Hoe het begon
Nadat ik bijna 40 jaar geleden als stagiaire Verzorgingsassistent bij Vredewold in Leek startte, heeft mijn carrière zich snel ..

Lees verder