Opening jubileumweek

13-9-2021

Op 12 september 2020 bestond Het Hooge Heem precies 50 jaar. Toen konden we het niet vieren. Dit jaar wordt het jubileum - enigszins sober - wel gevierd.

Vanmorgen opende burgemeester Ard van der Tuuk van de gemeente Westerkwartier de jubileumweek van Het Hooge Heem. Nadat hij de mensen die in groten getale naar het restaurant waren gekomen had toegesproken, overhandigde hij het eerste jubileumgeschenk aan mevrouw Wijbenga die het langst van iedereen in HHH woont. Daarna nam hij de tijd om iedereen kort te spreken en zijn ambtsketen te laten zien. Ook bezocht hij nog 3 afdelingen die vanwege de drukte niet meer naar het restaurant konden komen.

De rest van de feestelijkheden verloopt vooral binnenshuis. De expositie die is samengesteld door Annie & Annie is helaas niet door publiek te bezichtigen en de jubileumbrunch die wordt aangeboden door de Vrienden van Het Hooge Heem is ook alleen voor bewoners. Woensdag zullen collega's de bewoners en elkaar vermaken met een bonte middag en op vrijdag gaan we naar buiten, naar de nostalgische markt met oude ambachten en diverse proeverijen. Daar is iedereen van harte welkom.

Zaterdag wordt de jubileumweek afgesloten met een personeelsfeest. Voor de vrijwilligers wordt op een later moment een feestelijke maaltijd georganiseerd.

Hou voor actuele informatie onze facebookpagina in de gaten.