Week van Zorg en Welzijn

6-3-2019

Klopt uw hart ook voor de zorg?

Tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn (11-16 maart) opent Het Hooge Heem Grootegast de deuren voor mensen die geïnteresseerd zijn in het werken in de Zorg. Ook mensen die graag eens sfeer willen proeven of een kijkje willen nemen in het moderne woonzorgcentrum aan De Gast 4 in Grootegast zijn van harte welkom tijdens de open middag/avond op vrijdag 15 maart van 15.00-20.00 uur.

Naast informatieve stands over de zorg in Het Hooge Heem en andere diensten van HHH is er tijdens de open middag/avond ook een voorjaarsmarkt met leuke decoratieve voorjaarsproducten en -cadeautjes, kledingverkoop, tassen en schoenen en er is een 'Het Hooge Heem bakt'-kraam waar zelfgebakken lekkernijen gekocht kunnen worden. Verder is er muziek en zijn er beweegdemonstraties om 15.45 en 17.00 uur.

Dinsdag 12 maart organiseren we in het restaurant een HandwerkCafé, speciaal voor dames, van 14.30 tot 16.30 uur. Met heerlijke High Tea versnaperingen kan gezamenlijk gewerkt worden aan een eigen creatie of kan er meegeholpen worden aan het maken van o.a. medaillelinten voor de LegioRun. Voor deze gelegenheid haken de dames van het HaakCafé in de Bundelshop ook bij dit HandwerkCafé aan.

Speciaal voor de mannen is op donderdagmiddag 14 maart een MannenCafé van 14.30 tot 16.30 uur. Met volop ruimte voor mannenzaken, mannenactiviteiten en aangekleed met een stoere borrel. Burgemeester Wiersma en wethouder Nederveen komen ook even een kijkje nemen. Voor beide middagen willen we graag dat u zich opgeeft via info@hethoogeheem.nl. En u kunt daarbij ook aangeven of u wilt worden opgehaald en weer thuisgebracht.

U bent van harte welkom!