Hoi Moi Zomermarkt

16-6-2018

Zomers Hoi Moi in Het Hooge Heem

Woonzorgcentrum Het Hooge Heem is zaterdag 16 juni van 12.00 tot 16.00 uur één van de 28 ‘Hoi Moi’ locaties. Het Hooge Heem combineert deze Ontmoetingsdag voor Welzijn en Zorg met de jaarlijkse zomermarkt met diverse kraampjes. Voor elk wat wils!

Tijdens deze dag is het seniorenrestaurant ingericht met gezellige zitjes waar genoten kan worden van live muziek. Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij de stands van Hoi Moi (De Nieuwe Zorg Thuis, Mij een Zorg, Het Taalhuis, Schouder aan Schouder, PIM Noord en Paletzorg) of bij de verschillende kraampjes met o.a. kleding, tassen, dorpstuun Grootegast, bloemen en geschenken. Het Rad van Avontuur gaat draaien en de beroemde zelfgemaakte appeltaartjes zijn verkrijgbaar.

Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: het seniorenrestaurant serveert een lekkere kop soep, broodje gehaktbal, poffertjes en ijs. Voor belangstellenden is het ook mogelijk om een begeleide rondleiding door het Hooge Heem te krijgen. Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Achtergrond Hoi Moi

Hoi Moi Westerkwartier is een activiteit van de kerngroep WMO Westerkwartier waarbij een kleine 200 organisaties laten zien wat zij doen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. ‘Hoi’ om je hartelijk welkom te heten en ‘Moi’ om je oprecht tot ziens te wensen. De kerngroep is een samenwerkingsverband tussen een aantal aanbieders, gesteund door de gemeente, die het belangrijk vinden dat hulpvragers en hulpzoekers op maat worden geholpen en dat daarbij een breed aanbod erg belangrijk is.

In de speciale Hoi Moi-krant die deze week huis aan huis wordt verspreid, is te vinden welke andere locaties in het Westerkwartier geopend zijn.