Welzijnsmedewerker

minimaal 20 uur per week, contract voor 3 maanden

Welzijnsmedewerker (min. 20 uur per week)

Met ingang van 1 februari tot en met 30 april 2022

Graag maken wij gebruik van de mogelijkheid om tijdelijk ‘Extra handen in de zorg’ in te zetten in Het Hooge Heem. Wij bieden de gelegenheid om drie maanden mee te werken met de welzijnscoördinatoren om onze bewoners te ondersteunen bij de regie op hun eigen leven. Gewoon tijdens alle dagelijkse bezigheden.

Belangrijkste werkzaamheden:

Een welzijnsmedewerker binnen Het Hooge Heem is enthousiast, creatief en flexibel en heeft volop aandacht voor onze bewoners. Je doet een spelletje met ze of gaat samen een boodschapje doen. Je bent bij het gezamenlijke koffiedrinken of gaat lekker met ze wandelen. Op de afdeling, wij noemen dit huiskamers, vind je het leuk om eens te bakken of te koken met de bewoners. Ervaring is niet nodig, affiniteit voor kwetsbare ouderen wel.

Belangrijkste functie eisen:

  • Je houdt van de ouder wordende mens
  • Je kunt goed met mensen omgaan
  • Je vindt het leuk om 1 op 1 of soms in de groep met mensen bezig te zijn
  • Je bent creatief en vindingrijk

Sollicitatie:

Bij belangstelling ontvangen we graag voor 20 januari 2022 je schriftelijke motivatie en CV op welzijn@hethoogeheem.nl. Heb je vragen over de vacature, dan kun je die stellen aan Dieneke Schipper of Sippina Froentjes (welzijnscoördinatoren) via 0594-695856.


Neem contact op


Deel deze vacature