Vakantiemedewerkers gezocht!

Vakantie vieren of vakantiewerk? Weet jij het al?

Wat ga jíj doen in de zomervakantie?

Woonzorgcentrum Het Hooge Heem Grootegast is op zoek naar

 

VAKANTIEMEDEWERKERS

 

Zit het zorgen voor mensen in je bloed, wil je een bijdrage leveren aan een prettige leefomgeving van onze cliënten, werk je graag in een dynamische omgeving, in een fijne werksfeer en zoek je een interessante vakantiebaan? Dan is Het Hooge Heem op zoek naar jou!

Wat zoeken wij?

Voor de periode van juni tot september 2020 zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams komen versterken. Het betreft diverse functies in de organisatie in zowel de verzorging en verpleging als huishouding en keuken.  In sommige functies wordt op wisselende tijden en in de weekenden gewerkt.

Kandidaten die momenteel een opleiding volgen in de zorg/facilitaire dienstverlening of hiervoor gediplomeerd zijn genieten de voorkeur.

Solliciteren?

Wil  je in jouw sollicitatiebrief vermelden, welke opleiding je volgt, welke diploma´s je hebt en in welke periode je beschikbaar bent? Ook willen we graag van je weten naar welke functie of afdeling je voorkeur uitgaat.

Je sollicitatie kun je sturen naar info@hethoogeheem.nl onder vermelding van ‘vakantiewerk2020’. Je sollicitatie dient uiterlijk 15 maart 2020 in ons bezit te zijn. De gesprekken zullen in de week van 23 maart 2020 plaatsvinden.


Neem contact op


Deel deze vacature