Werken bij Het Hooge Heem

Gastvrij, vertrouwd en professioneel

Met de kernwaarden gastvrij, vertrouwd en professioneel bouwt Woonzorgcentrum Het Hooge Heem in het dorp Grootegast aan een duurzame, toekomstbestendige ouderenzorgvoorziening in de gemeente Westerkwartier.

Om deze ambitie waar te maken zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega's voor de functie van Verzorgende IG/Verpleegkundige. Vanaf februari 2024 hebben we weer ruimte voor nieuwe BBL-ers, zowel voor aankomende Helpenden (1 jaar opleiding) als Verzorgenden IG (2 jaar opleiding)Een open sollicitatie kun je natuurlijk altijd sturen. Of je kunt reageren op een vrijwilligersvacature (zie onderaan deze pagina). Speciaal voor een aantal bewoners zoeken wij een maatje die 1 op 1 met deze bewoner eenvoudige activiteiten onderneemt. Neem contact met ons op! Wij kunnen altijd de volgende vrijwilligers gebruiken: maatjes voor de bewoners, gastvrouw/-heer voor in het restaurant, huiskamervrijwilligers (ook 's avonds) voor op de afdelingen.

Heb je interesse of wil je een open sollicitatie sturen, maak dan gebruik van dit sollicitatieformulier. Wij verwelkomen jouw reactie van harte!