Werken bij Het Hooge Heem

Gastvrij, vertrouwd en professioneel

Met de kernwaarden gastvrij, vertrouwd en professioneel bouwt Woonzorgcentrum Het Hooge Heem in het dorp Grootegast aan een duurzame, toekomstbestendige ouderenzorgvoorziening in de gemeente Westerkwartier.

Om deze ambitie waar te maken zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega's. Een open sollicitatie kun je natuurlijk altijd sturen. Of je kunt reageren op een vrijwilligersvacature (zie onderaan deze pagina). Wij kunnen altijd de volgende vrijwilligers gebruiken: chauffeurs voor op de bus, kookvrijwilligers voor op de afdelingen, koffieschenkers op de ochtenden, spelmiddagbegeleiders voor de maandagmiddag, gastheren/gastvrouwen voor op de bus en gastheren/gastvrouwen voor het restaurant.

Voor de zomervakantie 2020 zijn wij op zoek naar vakantiemedewerkers. Weet jij al wat je deze zomervakantie gaat doen? Werken in de verpleging, verzorging, huishouding of de keuken van Het Hooge Heem, kijk in de vakantievacaturebeschrijving voor meer informatie.

Heb je interesse of wil je een open sollicitatie sturen, maak dan gebruik van dit sollicitatieformulier. Wij verwelkomen jouw reactie van harte!

 

​

Ouderenzorg zit in je

Het Hooge Heem doet mee aan de campagne Ouderenzorgzitinje. Eén van onze medewerkers, Patricia van der Velde, is onze enthousiaste ambassadeur. Hier vertelt zij haar verhaal.