Werken bij Het Hooge Heem

Gastvrij, vertrouwd en professioneel

Met de kernwaarden gastvrij, vertrouwd en professioneel bouwt Woonzorgcentrum Het Hooge Heem in het dorp Grootegast aan een duurzame, toekomstbestendige ouderenzorgvoorziening in de gemeente Westerkwartier.

Om deze ambitie waar te maken zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega's. Op dit moment zoeken wij (HHH en Vredewold Leek) per direct twee enthousiaste kandidaten voor de functie van (GZ) psycholoog (de reactietermijn is verlengd tot 1 maart 2021). Een open sollicitatie kun je natuurlijk altijd sturen. Of je kunt reageren op een vrijwilligersvacature (zie onderaan deze pagina). Wij kunnen altijd de volgende vrijwilligers gebruiken: maatjes voor de bewoners, kookvrijwilligers voor op de afdelingen en koffieschenkers op de ochtenden.

Heb je interesse of wil je een open sollicitatie sturen, maak dan gebruik van dit sollicitatieformulier. Wij verwelkomen jouw reactie van harte!

 

​

Ouderenzorg zit in je

Het Hooge Heem doet mee aan de campagne Ouderenzorgzitinje. Eén van onze medewerkers, Patricia van der Velde, is onze enthousiaste ambassadeur. Hier vertelt zij haar verhaal.