Werken bij Het Hooge Heem

Gastvrij, vertrouwd en professioneel

Met de kernwaarden gastvrij, vertrouwd en professioneel bouwt Woonzorgcentrum Het Hooge Heem Grootegast aan een duurzame, toekomstbestendige ouderenzorgvoorziening in de gemeente Westerkwartier.

Om deze ambitie waar te maken zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega's. Wij zoeken zowel collega's die al werkzaam zijn in de zorg, als collega's die de uitdaging aan willen gaan om een medewerker in de zorg te worden. En we hebben ook vaak vacatures voor vrijwilligers.

Op dit moment (medio november 2018) sluiten we de vacatures voor LEREN, vanwege ruim voldoende reacties voor de start van het BBL-traject vanaf februari 2019. Begin december 2018 publiceren wij de vacature Manager Human Resource Management voor Het Hooge Heem (Grootegast) en Vredewold (Leek) samen (32-36 uur).

Voor de meeste vacatures geldt dat het gaat om betrekkingen voor onbepaalde tijd. Uren in overleg. Tenzij anders vermeld.

Ook zoeken we oproepkrachten voor de huishouding, per direct (december 2018). Neem contact op met a.bonnema@hethoogeheem.nl.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor informatie, het versturen van het contactformulier, dit sollicitatieformulier of voor het sturen van een sollicitatiebrief. Wij verwelkomen jouw reactie van harte!