Faciliteiten

Als een van de weinige woonzorghuizen heeft Het Hooge Heem vrijwel alle faciliteiten en voorzieningen onder het eigen dak. Van een wellness ruimte en eigen wasvoorziening tot en met de grote keuken en het daarbij horende restaurant. Maar ook dienstverlening in de vorm van dagbesteding en logeerfaciliteiten. Alle genoemde faciliteiten zijn zowel beschikbaar voor inwoners van het Woonzorgcentrum als voor de bewoners in de wijk. 

Tarievenlijst 2018

 

 

Keuken en restaurant

Woonzorgcentrum Het Hooge Heem heeft een eigen maaltijdvoorziening 'Tafeltje Dekje'. Verse warme maaltijden worden rond het middaguur thuis bezorgd. In de grote eigen keuken, uniek voor een woonzorgcentrum worden alle maaltijden vers bereid.

Liever samen eten?

In het senioren restaurant van Het Hooge Heem kunnen ouderen samen dineren. Het restaurant is elke dag geopend van 12.00 tot 13.00 uur. Dagelijks worden er gevarieerde maaltijden geserveerd, die à la carte kunnen worden besteld.

 

Dagbesteding en welzijn

Met een gevarieerd aanbod op het gebied van ontspanning en ontmoeting biedt Het Hooge Heem u de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten. Activiteiten in de week van 3 t/m 9 december.

Deze activiteiten worden georganiseerd voor de bewoners van het woonzorgcentrum, maar ook mensen van buitenaf zijn hierbij welkom. Voor deze laatste groep zal een eigen bijdrage gevraagd worden. Hierover kunt u contact opnemen met het team Activiteiten via info@hethoogeheem.nl.

Professionele medewerkers zorgen samen met een grote en zeer enthousiaste groep vrijwilligers voor een afwisselend activiteitenprogramma. Voorbeelden van activiteiten zijn Bingo, Uitstapjes, Muziek, Beweging, Creatief, Wandelen, Geheugentraining, diverse jaarlijkse markten etc. 

Meer bewegen voor ouderen

Elke woensdag komt in Het Hooge Heem een groep senioren bij elkaar waarvoor een sportles in een sporthal net even iets te ver gegrepen is. De beweeglessen worden op of rond een stoel gegeven, zodat de deelnemers niet een hele les staand of lopend hoeven volhouden. Er wordt begonnen met een dansje, zodat zowel lichaam en geest direct aan het werk gezet worden. Vervolgens wordt er een klein uurtje bewogen, dan drinken we samen koffie en eventueel wordt er gezamenlijk gebruik gemaakt van een heerlijke maaltijd. Bewegen en sociaal contact, twee vliegen in één klap.

Deze beweeglessen zijn in het voorjaar van 2018 ook georganiseerd voor een vijftiental bewoners in de wijk (flat Parkzicht) en bij voldoende belangstelling start in september een nieuwe reeks beweeglessen.


Wasserette

Woonzorgcentrum Het Hooge Heem heeft een eigen wasserette. 

 Wellness 

Het Hooge Heem heeft de beschikking over een moderne wellnessruimte.

 


Kapsalon

Kapsalon Henriëtte is op dinsdag en donderdag geopend voor alle kapsalonbehandelingen. 

 


't Winkeltje

In 't Winkeltje kunnen ouderen hun dagelijkse boodschappen doen.

 

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over bepaalde faciliteiten, informatie over logeerfaciliteiten of een vraag stellen? Bel ons dan gerust op 0594-695800 of stuur ons een bericht.